Kirsten-van-den-Brink_045-3Welkom bij Cranio Houten & Soest

Praktijk voor cranio sacraal therapie

Een lijf dat soepel mee beweegt, lekker in je vel zitten en energie hebben om de dingen te doen waar je van houdt, dat kan als je lichaam in balans is. Maar soms is de balans verstoord.

Het lichaam te ondersteunen om zijn balans te hervinden of een nieuwe balans te vinden, door middel van zachte mobiliserende technieken met aandacht voor de hele mens. Dat is wat cranio doet.

Tijdens de behandeling komt het lichaam in een diepe ontspanning en wordt het zelfherstellende vermogen gestimuleerd. Als therapeut voel ik zorgvuldig en met aandacht waar in het lichaam het minder goed beweegt of blokkeert en ondersteuning nodig is.

Dat kan zowel fysiek als ook op emotioneel gebied zijn.Het doel is om het lichaam een opening te geven op de weg naar herstel. Het mooiste is om het een keer zelf te ervaren!

Daarvoor kun je terecht op één van mijn twee locaties: Houten of Soest. Bel gerust op 0624979324 of mail kirsten@craniohouten.nl

Graag tot ziens,

Kirsten van den Brink

Als erkend therapeut (CST-D), sta ik ingeschreven onder nummer RO165 in het register van Craniosacraal Therapie Nederland (RCN).

image

Menu