Wat cranio kan beteken: als je niet lekker in je vel zit…

Post 4 of 7

Als je snel uit balans raakt, prikkelbaarder bent dan gewoonlijk,  je moe en futloos voelt, ontevreden bent, of als je veel ‘beren op de weg’ ziet, kan ik je helpen om uit die neerwaartse spiraal te komen.

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je constant je spieren iets te veel aanspant – door bijvoorbeeld stress. Daardoor kan je letterlijk te strak in je vel komen te zitten.

Wat er vaak ten grondslag ligt aan het uit-balans-zijn is, dat je niet in contact bent met je lijf. Je je eigen grenzen negeert. Je niet goed weet en voelt waar je wel energie van krijgt, en wat je energie kost. Dat je letterlijk en figuurlijk vastzit dus. Maar hoe kom je daar dan uit?

Tijdens een behandeling help ik je bij het weer in contact komen met je lijf. Ik voel waar blokkades zijn en met zachte en rustige craniotechnieken ondersteun ik jouw lijf om weer in beweging te komen. Samen kijken we wat hiervoor nodig is. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat het nodig blijkt om beter te luisteren naar de grenzen die je lichaam aangeeft. In de behandeling leer je dan ook je grenzen sneller op te merken, en wat je nodig hebt om er vervolgens naar te luisteren en te handelen.

Menu