De Praktijk is weer geopend

graag breng ik u op de hoogte van de nieuwste stand van zaken. Op woensdag 6 mei werd bekend gemaakt dat er een versoepeling is in de maatregelen omtrent het COVID 19 met betrekking tot de contactberoepen. Dat betekent dat de een op een behandeling met cranio weer mogen plaatsvinden vanaf 11 mei. Voorwaarde om een afspraak te kunnen laten plaats vinden is, dat er geen sprake is van verkoudheidsklachten van zowel mijzelf als u, bij de afspraakherinnering krijgt u hiervoor ook een vragenlijst meegestuurd.

Er zullen geen kosten ontstaan als u binnen 24 uur de afspraak moet afzeggen, wel het liefst zo tijdig mogelijk. Ik zal de afspraken ruim plannen zodat er voldoende tussen de behandelingen ruimte is om de hygiene te waarborgen. Ook verzoek ik u om pas kort van tevoren de praktijk naar binnen te gaan en op tijd te zijn dan kunt u direct doorlopen en zijn er geen andere cliënten die naar binnen of buiten gaan. Er zijn hiervoor afspraken gemaakt met mijn collega.
De toiletten zijn buiten gebruik, met uitzondering van noodgevallen. Als aanvullende maatregel heb ik een scherm van plexiglas “geknutseld” (zie foto)

Verder breng ik u ook graag op de hoogte dat ik per direct in Soest op een andere locatie werk. De praktijk waarvan ik de ruimte huurde is gestopt met de werkzaamheden. Ik ben blij te kunnen melden dat ik een andere ruimte gevonden heb. Vanaf 25 mei zal ik op de maandagen op de Lange Brinkweg 77 3764 AB Soest werkzaam zijn.

Bij vragen kunt u mij per mail of telefonisch graag benaderen.