De praktijk is weer volledig open

Sinds 3 maart is de praktijk weer volledig open en kun je ook weer afspraken maken voor cranio. Het is heerlijk om weer volledig aan het werk te zijn, wil je graag en afspraak maken neem gerust contact op: 06-24979324

Tijdens de afgelopen lockdown heb ik, met oog op deze onzekere tijden, de beslissing genomen om uitsluitend nog in Houten te werken en hiermee dus niet meer in Soest. Mede hierdoor ben ik in nu de gelegenheid om weer meer te werken als fysiotherapeut gericht op psychosomatische klachten.

Mijn werkwijze als fysio sluit aan bij hoe ik ook als cranio werk. De technieken en methodes die ik gebruik zijn dan net iets anders, hebben hun oorsprong in hetgeen wat ik tijdens de opleiding fysiotherapie en daaraan gerelateerde cursussen heb gevolgd. Geregeld werk ik met ontspanningstechnieken omdat vanuit ontspanning vaak weer ruimte komt om in beweging te komen.

Verder richt ik de behandeling op het vergroten van het lichaamsbewustzijn en het tijdig aanvoelen van grenzen. Omdat soms de oorzaak van de klacht niet veranderd kan worden, geldt dat als  je de klacht niet kan verhelpen, wel de hinder die je ervan ervaart duidelijk kan verminderen en hiermee weer meer levenskwaliteit de ruimte krijgt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen onder kirsten@craniohouten.nl of 06-24979324