Informatie over de toegankelijkheid van de praktijk Cranio Houten

Sinds de start van de lockdown is de praktijk voor cranio gesloten, ik ben gedeeltelijk nog wel aan het werk voor degene die bij mij voor fysiotherapie komen.

Verder wil ik laten weten dat ik als cranio wel mag werken op verwijzing van de huisarts. Deze kan op verzoek een verwijzing uitschrijven als volgens hem voldoende redenen is dat de behandeling niet tot na de lockdown kan wachten .
Verder is er ook nu weer de mogelijkheid om met videoconsulten een cranio behandeling te ontvangen.
Het is uiteraard zonder aanraking maar de ervaring heeft geleerd dat ook op deze weg het heel goed kan werken om weer meer in contact te komen met je lijf, te voelen wat er hier en nu nodig is en om meer ontspanning te ervaren, je bent van harte welkom.

Ik wens iedereen een gezonde en zo ontspannen mogelijke tijd toe!

hartelijke groet, Kirsten