Wie ben ik?

Mijn naam is Kirsten Dörr.

De natuur en mensen hebben mij als kind al geboeid. Ook ontdekte ik als kind dat ik met bijvoorbeeld een hoofdmassage anderen kon helpen met hun hoofdpijn. Mijn interesse in het menselijke lichaam was gewekt.

De keuze om meer te weten te komen van het lichaam in de opleiding fysiotherapie kwam dan ook vanuit mijn hart.

Tot 2018 heb ik gewerkt als fysiotherapeut bij diverse praktijken.  Gedurende deze tijd werd me steeds meer duidelijk dat ik niet alleen de klachten wilde oplossen maar ook aan de kern van het probleem wilde werken.

Dat was de reden dat ik in 2009  ben begonnen aan de opleiding voor craniosacraal therapeut. Deze opleiding van het Upledger instituut heb ik met veel plezier gevolgd en in 2012 met succes afgerond. Gedurende deze periode kreeg ik een steeds completer beeld van hoe prachtig, ingenieus en ook complex de mens in zijn totaliteit in elkaar zit. Sinds 2013 ben ik met veel plezier werkzaam in mijn praktijk voor craniosacraal therapie. Door mijn bij- en nascholingen breid ik mijn kennis steeds verder uit en geniet ik daarbij ook elke keer weer van de uitwisseling met collega’s.

Het is fijn om mensen te kunnen ondersteunen, op zoek naar de weg die leidt tot herstel.

Naast mijn werk geniet ik nog steeds ontzettend van de natuur, graag samen met mijn gezin.

PRAKTISCH

Klantervaringen

Hedwig

“Ik beveel haar graag aan”

Lees

Yva

“viel besser bewegen”

Lees

Koos

“Een aanrader voor velen”

Lees

Egbert

“Een mooie ervaring”

Lees

Reina

“dolblij met haar”

Lees

Floor

“de pijn verholpen”

Lees