Kirsten-van-den-Brink_045-3Mijn naam is Kirsten van den Brink.

De natuur en mensen hebben mij als kind al geboeid. Ook ontdekte ik als kind dat ik met bijvoorbeeld een hoofdmassage anderen kon helpen met hun hoofdpijn. Mijn interesse in het menselijke lichaam was gewekt.

De keuze om meer te weten te komen van het lichaam in de opleiding fysiotherapie kwam dan ook vanuit mijn hart.

De afgelopen 13 jaar heb ik gewerkt als fysiotherapeut bij diverse praktijken.  Gedurende deze tijd werd me steeds meer duidelijk dat ik niet alleen de klachten wilde oplossen maar eigenlijk ook aan de kern van het probleem wilde werken.

Dat was de reden dat ik in 2009  ben begonnen aan de opleiding voor craniosacraal therapeut. Deze opleiding van het Upledger instituut heb ik met veel plezier gevolgd en in 2012 met succes afgerond. Gedurende deze periode kreeg ik een steeds completer beeld van hoe prachtig, ingenieus en ook complex de mens in zijn totaliteit in elkaar zit.

Het is fijn om mensen te kunnen ondersteunen, op zoek naar de opening van de weg die leidt tot herstel.

Naast mijn werk geniet ik nog steeds ontzettend van de natuur, graag samen met mijn man en onze twee prachtige jongens.

 

Menu